CUPA ‘’MOȘ NICOLAE’’ KARATE

decembrie 9, 2015 | Administrator

Duminică, 06.12.2015, s-a desfășurat CUPA “ MOȘ NICOLAE “ la Karate Shotokan, turneu organizat de C.S. Omega și Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei, în colaborare cu D.J.S.T. Sălaj și C.S.Dani-San din Zalău.

Evenimentul a fost găzduit de sala de sport “Măgura“ prin bunătatea Primăriei din Șimleu Silvaniei, iar la start s-au aliniat aproape 50 de sportivi din județul Sălaj, proveniți de la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei, C.S. Dani San Zalău și secțiile C.S. Omega Jibou, Crasna și Șimleu Silvaniei.

Sportivii s-au întrecut în probe de kumite individual, iar la final, în aplauzele micilor karateka a apărut Moșul încărcat de daruri și le-a răsplătit efortul cu diplome, pachete cu dulciuri și tricouri tematice.

Acțiunea s-a dovedit a fi una reușită, anul acesta marcând deja ediția a X-a, emulația a fost una deosebită în rândul celor mici, care au fost foarte încântați de prezența Moșului aducător de daruri, el ținând să discute cu fiecare în parte, iar ei fiind bucuroși să-i răspundă la întrebări.

Acesta a fost ultima activitate competițională din anul 2015, un an bogat în rezultate, un an plin de activități reușite! Felicitări sincere tuturor sportivilor noștri sălăjeni, iar sărbătorile ce vin să le aducă numai bucurii și sănătate!

Prof. Pop Gheorghe