CUPA ȘIMLEULUI – KARATE

mai 20, 2015 | Administrator

CUPA ȘIMLEULUI – KARATE

Duminică, 17.05.2015, s-a desfășurat cea de-a XVII –a ediție a “Cupei Șimleului” la karate shotokan, eveniment găzduit de sala de sport “Măgura” din Șimleu Silvaniei și organizat de C.S. Omega și D.J.S.T. Sălaj, în colaborare cu Primăria și Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei.

La acest, deja, tradițional eveniment marțial, au participat peste 80 de sportivi din județele Maramureș, Satu Mare, Bihor și Sălaj, care s-au întrecut în probe de kumite individual.

La deschidere a fost prezent și primarul orașului nostru, domnul Septimiu Cătălin Țurcaș, care, ca de fiecare dată a încurajat sportivii și le-a urat succes, iar gazdele au oferit un scurt program demonstrativ care a fost primit cu aplauze de către publicul spectator.

Sălăjenii, având cea mai numeroasă delegație, peste 40 de sportivi, de la C.S.Dani San Zalău, Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei și secțiile C.S.Omega din Jibou, Crasna și Șimleu, s-au comportat bine, iar la final ei au obținut 12 locuri I, 14 locuri II și 13 locuri III. Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Dalea Ariana, Făgărași Daria, Radu Paula, Sava Erik, Bal Matei, Nagy Robert, Petris Sergiu, Chende Alexandru, Goron Darius, Gombasi Sergiu, Ilinca Marius și Mihai Pasztor.

Și ceilalți sportivi au evoluat bine, dovada fiind rezultatele obținute, fapt pentru care merită felicitări și deasemenea le doresc succes în întrecerile viitoare!

 

Prof . POP GHEORGHE

Tel.0740520239